beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Hyaluronboost

De Hyaluronboost maakt het mogelijk om hyaluronzuur in de huid aan te brengen waardoor rimpels, vouwen en lijntjes vervagen of meer volume wordt gecreëerd in bijvoorbeeld wangen, met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk!

Met slechts 1 behandeling is er meteen duidelijk zichtbaar resultaat!

Dit nieuwe systeem is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten.

Dmv kleine prikjes wordt het hyaluronzuur in de huid aangebracht en wordt de rimpel of het lijntje zichtbaar opgevuld.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden!

Tevens is deze mooie behandeling uitermate geschikt bij littekens van bijvoorbeeld schade door acne..

Voor & Na

Met slechts 1 behandeling is er meteen duidelijk zichtbaar resultaat! Bekijk hier alle voor en na foto’s.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging

Bedankt voor het inschrijven