beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Rimpels en andere oneffenheden

 

Wat is Endolifting?

Endolifting is een geavanceerde cosmetische behandeling voor de behandeling van losse en hangende huid van het gezicht en het lichaam. Bij Endolifting wordt stevigheid en volume aan de huid teruggegeven door gebruik te maken van onderhuidse stimulatie met vibratie energie en de kracht van ons lichaamseigen herstellende vermogen. Bij Endolifting kan er worden gekozen voor een combinatiebehandeling met hyaluronzuur fillers voor extra volumeherstel. Door de aanmaak van lichaamseigen steunweefsel zijn er minder fillers nodig om hetzelfde liftend effect te krijgen.

Waarom Endolifting?

De verouderende huid verliest zijn stevigheid en vorm door een samenspel van omstandigheden. Een belangrijke oorzaak is verlies van volume van de diepere huidlagen en een afname van de kwaliteit en hoeveelheid steunweefsel (figuur 1 en 2). De dunnere losse huid heeft weinig elasticiteit en vormt snel rimpels en plooien. Door de diepere huidlagen te stimuleren met vibratie energie ontstaat een genezingsreactie waarbij nieuwe huidcellen worden aangemaakt die het volume en de stevigheid van de huid herstellen.

Hoe werkt het precies?

Bij Endolifting wordt een dunne naald of canule (flexibele naald met een ronde kop) op de juiste diepte in de huid geplaatst in zones waar de huid extra stevigheid en volume nodig heeft. De canule geleidt een vibratie door de huid nadat deze wordt aangesloten op een energiebron. Het steunweefsel kleeft vast aan de canule en kan daarna met een draaiende terugtrekkende beweging worden gevlochten tot een lichaamseigen steundraad. Direct na de behandeling is een licht liftend effect te zien. In reactie op de onderhuidse bio-stimulatie ontstaat er in de weken/maanden na de behandeling een genezingsproces waarbij nieuwe steuncellen worden aangemaakt en nieuwe bloedvaatjes groeien voor betere voeding van de huid. Het resultaat is een structuur- en contourverbetering van de huid met lichaamseigen cellen: natuurlijk dus!

Waar kan Endolifting voor worden gebruikt?

Endolifting is biostimulatie van de huid waarbij er regeneratie in de huid ontstaat die leidt tot een stevigere huid die minder snel rimpelt. Endolifting wordt veel in het gezicht toegepast om tekenen van huidveroudering te behandelen maar kan ook gebruikt worden om losse huid van het lichaam te verstrakken.

Endolifting gezicht:

 

Upper-face Endolift Mid-face Endolift Lower-face Endolift
Vermoeide blik Versterken van de jukbeenderen/wangen Rokerslijnen
Laaghangende wenkbrauwen Neuslippenlijn Verstrakken van de kaaklijn
Losse huid van de oogleden Verstrakken huid onder de ogen Verstrakken van de kaaklijn

Endolifting lichaam

 

Endolifting lichaam
Hals
Decollete
Navel / buik
Losee huid benen