beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Afslanken

Maak hieronder een keus voor meer informatie

Blijvend vet verwijderen

Het gaat hier om een cosmetische behandeling die gedaan wordt met een van de nieuwste technieken op het gebied van remodelleren van het lichaam door middel van sterke afkoeling van vetcellen. Deze techniek heet FREEZe (Cryolipolyse) en is pijnloos.

Beschrijving van de behandeling

De door u gewenste behandeling gebeurt door middel van sterk afkoelen van vetcellen. Deze vetcellen zullen zich op een natuurlijke manier loslaten en via de ontlasting het lichaam verlaten. Dit proces neemt een aantal weken in beslag.

Aantal behandelingen

Voor het beste resultaat, dient u minimaal 3 behandelingen te ondergaan. Indien u met minder behandelingen genoegen neemt, bestaat de mogelijkheid dat het resultaat minder dan gewenst is. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de resultaten welke u verwacht en is beïnvloedbaar door levensstijlen. Normaliter zijn er minimaal 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Aanzet tot groei vetcellen

Veranderingen in de hormoonhuishouding welke veroorzaakt kunnen worden door adolescentieperiode, zwangerschap, menopauze, bepaalde medicatie of ziektebeeld kunnen er toe leiden dat het lichaam vetcellen gaat capsellen. Ook de levensstijl (eetpatroon, rust en dergelijke) heeft hier invloed op.

Voor en na de behandeling

Een actieve levensstijl is aan te bevelen voor maximaal resultaat van de behandelingen. Sporten helpt resultaten door middel van FREEZe te verbeteren. Ook voeding speelt hierin een grote rol. Van belang is dat de huid niet wordt belast, een week voor tot een week na de behandeling, met extreme hitte of het beoefenen van ruwe sporten. Vermijd zon, zonnebank, sauna of stoombaden zowel voor als na de behandeling.

Voor en na iedere behandeling dienen de volgende punten in acht te worden genomen:

• Vermijd zon, zonnebank, sauna of stoombaden

• Vermijd huidirritatie van het te behandelden gebied

• Drink genoeg water, minimaal 2,5 liter per dag

• Let op uw voeding, neem geen alcohol

• Blauwe plekken

• Roodheid

• Verandering in ontlasting

 Meest gestelde vragen en antwoorden:

 

 

1. Wat is FREEZe?

De FREEZe² werkt met de cryolipolyse technologie. Dit is het sterk afkoelen van vetcellen waardoor deze afbreken en het lichaam wordt aangespoord deze te verwijderen. Het is dus een non-invasief vet en cellulitis reductie systeem.

2. Welke zones kan je behandelen?

– Bovenbuik

– Onderbuik

– Billen

– Bovenbenen

– Love Handles (flanken)

– Bovenarmen

3. Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld 40 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van de vetmassa en het te behandelen gebied.

4. Welk resultaat kan ik verwachten na 1 behandeling?

20 tot 25% reductie van vet. Dit is ongeveer 1 tot 2 centimeter per behandeling.

5. Om de hoeveel weken kan ik deze behandeling laten doen?

Een maal per 6 tot 8 weken. Je lichaam heeft hersteltijd nodig na de behandeling. Dit houdt in dat het lichaam vetcellen moet opruimen en afvoeren voordat de vervolgbehandeling mag plaatsvinden.

6. Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Advies is een kuur van 3 behandelingen te ondergaan. Het resultaat is dan op zijn beste. Zes weken na de eerste behandeling zijn de resultaten ervan te zien, twee maanden na de laatste behandeling heeft u het definitieve resultaat bereikt.

7. Welke bijwerkingen kunnen er optreden?

De huid kan verkleven, dit kan 1 tot 2 uur na de behandeling aanhouden. De huid is dan rood of blauw. In sommige gevallen houdt dit tot zelfs twee weken aan. Er kan in extreme gevallen blaarvorming optreden door verbranding.

8. Doet de behandeling pijn?

Nee. Er is ook geen verdoving nodig en er zijn geen andere pijnlijke bijwerkingen. Er kan direct worden doorgegaan met werken, er is geen herstel periode

9. Is het veilig?

Ja, de FREEZe-methode is CE1023 goedgekeurd.

10. Wie heeft deze methode bedacht?

Twee dermatologen van de Harvard Medical School in Amerika. Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson

11. Welke nazorg is er nodig?

Maak voor de eerste 12uur geen gebruik van een warme douche, sauna, stoombad zon of zonnebank. De huid moet op een geheel eigen wijze terug gaan naar zijn eigen temperatuur. Drink gedurende de gehele periode die behandelen in beslag neemt minimaal 2,5 liter water per dag. Dit helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen in het lichaam en is resultaten ten goede.