beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

(PRX-T33) No needle skin booster

Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of
algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide,
geeft de huid direct een intense boost.

Skinbooster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift etc.

Nabehandeling & effect-versterkend: de WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling.

Hoe werkt het?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten! Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig  PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Veilig

PRX-T33 is sinds 2012 op de markt en heeft de aandacht en het respect van medische professionals in verschillende landen. Het grote aantal behandelingen die zonder nadelige effecten zijn uitgevoerd, onderschrijft de veiligheid van PRX-T33. Bovendien is PRX-T33 geregistreerd als een medisch hulpmiddel in klasse I, wat betekent dat het product is gericht op preventie, controle, genezing of verlichting van een pathologie en is onderworpen aan een specifieke reeks regels die de doeltreffendheid en veiligheid ervan waarborgen. De CE Markering geeft aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

Voordelen

Onmiddellijk zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week). Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. Door de unieke formulering is er geen agressieve werking en frosting op de epidermale lagen. Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, draadlift etc.

Kenmerken

 • Zonder naalden
 • Geen frosting
 • Korte behandeltijd: 15 tot 20 minuten

Behandelindicaties

 • Vochtarme huid
 • Doffe, vale huid
 • Slappe huid
 • Verouderde huid

 

Behandelgebieden

 • Gezicht
 • Decolleté
 • Lichaam

Voor wie

Geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en elk huidtype.

 • 5 – 12 jaar: littekens (waterpokken, krentenbaard)
 • 12 – 25 jaar: als vervanging voor gezichtreiniging. (egaliseert de huidstructuur en vergemakkelijkt het verwijderen van onzuiverheden en mee-eters)
 • 25 – 35 jaar: striae
 • 35 – 45 jaar: Natuurlijke revitalisering van  gezicht en lichaam, preventie bij huidveroudering, verslapte huid decolleté
 • >45 jaar: huidveroudering, vochtarme huid, verslapte huid decolleté