2e zone 50% korting

Cold Plasma behandeling

Een Cold plasma behandeling, ook wel fibroblast behandeling genoemd, is een veilige niet-chirurgische behandeling voor het verstrakken van de huid. Of het nu gaat om rimpels op het voorhoofd, wallen onder de ogen, overtollige huid rondom de ogen en bovenlip of huidzakken: een plasmalift behandeling bij Beauty Beyond pakt het allemaal aan.

Wat is een Cold Plasma behandeling?

Tijdens een Cold Plasma behandeling gaan we de huid behandelen met een klein straaltje geladen gas. Dit straaltje gas ontlaadt zich door middel van een vonkje op het huidoppervlak en zal resulteren in een klein stipje. Rond dit stipje zal de huid samentrekken en het weefsel krimpen waardoor de huid strak trekt en een liftend effect zal ontstaan. Het apparaat dat we voor de behandeling gebruiken is de Cold Plasma Pen.

✔ Produceert 100% true plasma
✔ Werkt tot in de diepste huidlagen
✔ Stimuleert de aanmaak van collageen
✔ Minder pijnlijk dan andere pennen
✔ Laat geen littekens achter
✔ Snel herstel van de huid
✔ Effect blijft tot 24 maanden zichtbaar
✔ Slechts 1 behandeling nodig!

Wat kunnen we behandelen met een Cold Plasma behandeling?

● Boven en onder de oogleden
● Kaaklift of wenkbrauwlift
● Fijne lijntjes op de bovenlip
● Voorhoofdrimpels en kraaienpootjes
● Acne en littekens van acne
● Verwijderen van wratten en fibromen
● Pigmentatie, ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie
● Couperose en bloedblaasjes
● Littekens en striemen (striae)

Hoelang duurt een Cold Plasma behandeling?

Een Cold Plasma behandeling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten. De exacte tijd is afhankelijk van de behandelzone. Het behandelde gebied herstelt zeer snel na een Cold Plasma behandeling.

Hoe lang blijft een Cold Plasma lift zichtbaar?

Één behandeling met de Cold Plasma Pen is voldoende om de aanmaak van collageen te stimuleren. Afhankelijk van de indicatie is een herhaling van de behandeling mogelijk. Deze herhalingsbehandeling kan na 3 tot 6 maanden herhaald worden. Na een behandeling met de Cold Plasma Pen zijn de resultaten tot twee jaar lang zichtbaar. Dit is wel afhankelijk van de leeftijd en de conditie van de huid.

Specialist in Cold Plasma behandelingen

Beauty Beyond is volledig gespecialiseerd in het geven van Cold Plasma behandelingen. Wij kunnen jou volledig voorzien van de juiste informatie en de juiste behandeling waarbij veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne voorop staan. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Cold Plasma behandeling? Wij lichten graag meer informatie toe tijdens een gratis consult.

Video

Voor & na