beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Lipomaster: Het alternatief voor lichaamsvet verwijdering!

Per behandeling 400-800 gram vetreductie!

LipoMASTER is technologisch van deze tijd omdat het werkt door ‘pads’ met lichtdiodes op de te behandelen zone(s) te plaatsen waar je vetreductie wilt. Alleen de vetcellen in het targetgebied reageren op het pulserende licht van de diodes en deze laten vervolgens de vetsappen los via het celmembraan waardoor de vetcel, geslonken met 90%, leeg achterblijft. Het vet gaat de bloedbaan in en het lichaam gebruikt dat en/of voert het af naar de ontlasting. Dat betekent dat we gebruik maken van een natuurlijk lichaamsproces.

De unieke UltraPro vacuüm massage zorgt daarnaast voor versnelde afvoer van de losgekomen vetsappen en de in het lichaam opgeslagen toxines (giffen), bindweefselmassage, cellulite afname, een betere doorbloeding van de behandelde zone en het maakt de huid gladder en strakker. Binnen de behandeling wordt tevens lymfedrainage gestimuleerd. Dat kan helpen met de afvoer van niet lichaamseigen stoffen en het vermindert vochtophoping o.a. in die gebieden waar dat veelvuldig voorkomt zoals de benen.

Wat is Lipomaster?

Het is een uniek concept voor lichaamsvetreductie dat past in de tijdsgeest waarin wij nu leven. Het is het snelste en meest duurzame alternatief voor operatief verwijderen van lichaamsvet.

In tegenstelling tot de bekende behandelingen z.a. liposuctie en andere onder de huid ingebrachte (invasieve) methoden, maakt LipoMASTER gebruik van licht zonder het lichaam te beschadigen

Is het wel veilig

Zowel de Europese als Amerikaanse en tevens zwaarste goedkeuringsinstantie ter wereld, de FDA, hebben de methode getest en goed bevonden. Volgens de onderzoeksrapportage van de FDA (2010) kent deze behandelmethode geen bijwerkingen (contra-indicaties) en is dus geclassificeerd als veilig.

LipoMASTER is niet alleen gevoelloos, maar je hebt er ook geen nare bijwerkingen van. Je hoeft na de behandeling geen dagen vrij te nemen om bij te komen. Na de behandeling sta je binnen een uurtje aantoonbaar lichter weer op straat.

Voor wie en wat is het geschikt?

Resultaten

Na één behandeling zie je al gelijk resultaat (2-4 cm omvangvermindering taille) en ben je in de buurt van 1% van je lichaamsgewicht aan vet kwijt! Per behandeling tussen 400 – 800 gram lichaamsvetreductie. Dat is veel en daarvoor moet je je weken afbeulen in een gym of jezelf ontzettend veel pleziertjes ontzeggen.

Verder is het zo dat je alleen maar daar je vet kwijtraakt waar jij dat wilt! Je kent het wel, je wilt iets kwijt en je gaat op dieet. Het eerste waar het vanaf gaat is precies waar jij dat niet wilt.

Prijslijst

Behandeling Prijs per behandeling
Buik €200,-
Bovenarmen €200,-
Billen €200,-
Bovenbenen €215,-