beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Osaine men

Viene Naturale voor de veeleisende man.. De tijd is nu ook voor mannen gekomen om moeiteloos wellness te kunnen ervaren!

Osaìne men is ontstaan na intensieve studies over de dermatologische en cosmetische effecten van zeewier en algen. Actieve ingrediënten van bepaalde soorten zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid.

Diverse testen op hun effectiviteit hebben laten zien dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten met zekerheid de stofwisseling van de huid verbetert, met als resultaat een jongere en gezonde uitstraling. Osaìne men is toegespitst op de specifieke behoefte van de mannelijke huid. Bij dagelijks gebruik verbetert deze unieke formule de soepelheid en conditie van de huid onder uiteenlopende weersomstandigheden.

De huid van de man (versus vrouw)

  • Bevat hogere vetafscheiding, dikkere huidstructuur – waar de tekenen van tijd dieper en sneller kunnen gaan.
  • Scheren heeft een negatieve invloed op kwaliteit van de mannelijke huid. Dit is agressief en beïnvloedt daarnaast niet het volledige gezicht; jukbeenderen en voorhoofd worden hiermee namelijk niet belast.
  • Staat tijdens sport en buitenactiviteiten vaak langer bloot aan extreme weersomstandigheden.
  • Heeft energie verhogende behandelingen, maar ook verzorging en balans nodig.

Osaìne men’s oplossing

  • Onzichtbaar en alleen licht voelbaar, comfortabel en matterend.
  • Labaratoriumtests op ingrediënten en gebruikerstests op piloten, hebben uitgewezen dat Osaìne men uitermate effectief is voor de gezichtshuid, ook tijdens de meest extreme (weers) omstandigheden.
  • Wordt snel opgenomen, is gemakkelijk en snel aan te brengen en geeft al na een paar dagen gebruik een visueel resultaat.
  • Effectieve zonbescherming. Conform de wensen van mannen zijn de producten onzichtbaar, comfortabel en matterend. De producten worden snel opgenomen, zijn gemakkelijk en snel aan te brengen en geven al na een paar dagen gebruik een zichtbaar resultaat. Bij dagelijks gebruik verbetert de soepelheid en conditie van de huid.

Osaine men producten:

Balance 50 ml
Iets matterende gel voor een optimaal visueel comfort voor alle huidtypes die bloot staan aan hete en of vochtige omstandigheden.

Relax 15 ml
Revitaliserend oogserum tegen wallen en donkere kringen.

Cleanse 150 ml
Tonificerende reinigingsgel voor alle mannelijke huidtypes.

Hydrate 50 ml
Herstellende en hydraterende balm, om de droge en gevoelige mannenhuid te verbeteren.