beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Passe Partout lijn

 

Verbetert de vitaliteit van de huid Voor een fris en jeugdig uiterlijk.. Osaìne heeft een productgroep ontwikkeld die geschikt is voor alle huidtypes. Deze kwaliteitsformule met haar actieve ingrediënten is te gebruiken met specifieke lijnen. Deze productlijn is bedoeld om individuele oplossingen te creëren voor specifieke huidproblemen.

Monostroma®

Monostroma® is een zeewier dat gedijt in de kuststreek waar de eblijn uitvloeit. De oppervlaktestructuur van het zeewier wordt gevormd door een laag proteoglycans. Dit lijkt op de proteoglycans die van nature in de huid aanwezig is. In het actieve gedeelte van dit zeewier zit bio-peptide, die met zijn receptoren de communicatielijnen vormt tussen de lederhuid en de opperhuid. Deze communicatie zorgt voor een goed functionerende cellulaire samenhang (cohesie) en proliferatie (verdeling). Zodra de huid ouder wordt, verslechterd deze communicatie en cellen bereiken het stratum corneum (epitheel weefsel) in onsamenhangend geheel. Als gevolg van verdamping, is dit proces de basis voor het ontstaan van rimpels.

Door cosmetische studies van het zeewier Monostroma® is het mogelijk de cellulaire communicatie te verhogen tussen de lederhuid en de opperhuid. Dit gebeurt door middel van receptoren in het fibroblastisch weefsel. Het revolutionaire receptoreneffect vertraagt de actieve ingrediënten in het Monostroma® zeewier. Daarnaast wordt de celveroudering vertraagd en verbetert de migratie van de cellen van het stratum germinativum naar het huidoppervlak. De oppervlakterimpels verdwijnen terwijl tegelijkertijd de ontwikkeling van nieuwe rimpels wordt tegengegaan waarbij de huid een jongere, meer stralend uiterlijk gaat vertonen. De passe partout lijn bestaat uit een serie huidproducten geschikt voor ieder huidtype.

Passe partout lijn producten

Enteline Mask 100 ml
Voedend en versterkend couperoze masker voor een minder rood uiterlijk.
Enteline Serum 30 ml
Couperoze serum voor een minder rood uiterlijk.
Corail Idramask 100 ml
Hydrateert sterk en voedt de huid, om de zachtheid en elasticiteit te herstellen.

Corail Scrubmasker 100 ml
Ex-foliërend en verzachtend scrubmasker. Ideaal om de huid te regenereren.

Seawater make-up remover 150 ml (Bi-fase)
Om grondig maar delicaat o.a. watervaste make-up van ogen & lippen te verwijderen.

Corail Deepcream 30 ml (de rimpelkiller)
Strijkt diepe rimpels glad en maakt expressielijnen minder zichtbaar.

Corail Eyecream 30 ml
Actieve ingrediënten die afrekenen met lijntjes, wallen en donkere schaduwen om de ogen.