beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

SeaStem

 

Innovatieve huidverzorging

Hoofdbestanddeel van de Skin Renewal SeaStem is  afkomstig van Zeevenkel. Deze plant  bevat de kracht van zowel het zoute zeewater, als  de kracht van een landplant.  Ze bevat dan ook de voedende vitamines  A, C en E. Tevens helpt Zeevenkel de aanmaak van collageen en elastine te versterken.  De bloedsomloop verbetert en de huid krijgt hernieuwde energie. Zeevenkel bezit antioxiderende, desinfecterende en ontstekingsremmende eigenschappen die zelfs de meest geïrriteerde huid kalmeert. Uit deze plant haalt Osaìne via een bio-reactor stamcellen (oercellen), welke de eigen kracht van de huid op celniveau aanvullen en vernieuwen.

Natuurlijke UV bescherming

De antioxiderende werking van deze stamcellen is zo krachtig, dat dit zorgt voor een natuurlijk verweer tegen niet alleen UVA-stralen maar zelfs ook tegen UVB-stralen. Laat de kracht van de natuur jouw kracht zijn ! Kies voor SeaStem.

Produkten Seastem:

 

Remodeling Body Cream

Sterk voedende, snel absorberende, regenererende emulsie. Met een fluweel-zacht effect. Gebasseerd op de vernieuwde en remodulerende effecten van plantaardige stamcellen voor een zacht en gezond uiterlijk

Repairing Hand Cream

Rijke en beschermde crème welke rimpels en droogte voorkomt. Het geeft een intensief gevoel van bescherming en comfort. Het absorbeert in enkele minuten en laat een niet olie-achtig beschermend filter achter. Ook ideaal om droge en gebarsten voeten te behandelen.

Restoring Eye Cream

Geconcentreerde emulsie van plantaardige stamcellen die de huid-vernieuwing stimuleert waardoor tekenen van veroudering en vermoeidheid verdwijnen. Deze formule bevat ook marine filling micro sferes die expressie rimpels laat verdwijnen. Uiteraard ook ideaal om de mond-contour mee te behandelen.