beauty by johanna banner afbeelding home met logo 2020

Deelnemers gezocht!

Deelnemers gezocht in omgeving Noord Oost Nederland Voor de Tixel Treatment

Tixel draait de tijd terug

De Tixel Treatment is een innovatieve, veilige behandeling met minimale hersteltijd. Door de huid met een unieke titanium tip gedurende een fractie van een seconde te verwarmen wordt deze aangezet om collageen en elastine te produceren. Hierdoor zal de huid verstrakken en verstevigen, waardoor de huidstructuur verbetert met als gevolg minder rimpels en lijntjes, kraaienpootjes, littekens en een stralende huid.

Wist je dat…
De Tixel Treatment ook effectief is tegen acne en rosacea? Acne- en rosaceabehandelingen kunnen door de zorgverzekeraar vergoed worden. Vraag je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Voordelen Tixel Treament

Effectief tegen rimpels en fijne lijntjes voor een frisse look
Betere contouren en verstrakking van de oogleden
Korte behandelduur en zo goed als pijnloos
Je krijgt direct een egale en jeugdige teint
Verbetert de elasticiteit en de stevigheid van de huid
Verkleint grove poriën voor een mooie, gave huid
Langdurige verbetering van de huidtextuur
Verbetert de algehele gezondheid van de huid

Wat krijg ik ervoor?

Tixel Treatment gehele gezicht

(ca. 75 minuten)

In plaats van
300,- nu 199,-

33,5% korting voor deelnemers!
Geldig voor 1 behandeling/persoon

Liever een kleiner gebied behandelen (bijv. enkel de wallen)? Dat kan ook, met dezelfde korting.

Gratis intake

Inclusief gratis intake met professioneel huidadvies
Ter waarde van € 50,-

Feedback

Ervaar onze Tixel Treatment en geef ons daarna feedback op de behandeling!

Aanmelden

Tixel treatment
Gewenste tijd

Ervaringen

Mijn huid ziet er geweldig uit

“Ik zag gelijk een prachtige verbetering in mijn huid! Mijn huid is strakker, mijn poriën zijn kleiner en fijne lijntjes zijn stukken minder zichtbaar. Mijn huid ziet er geweldig uit na de behandeling.”

Saartje

Nieuw niveau van zelfvertrouwen

“Beauty Beyond gaf me een nieuw gezicht en een nieuw niveau van zelfvertrouwen. Daarom reed ik graag een uur naar het noorden en een uur terug naar huis voor mijn behandelingen. Johanna is de beste, daarom reizen klanten van heinde en verre om haar te zien.”

Colleen

Onmiddellijk resultaat

“De Tixel behandeling is geweldig. Ik zag onmiddellijk resultaat en mijn vrienden ook. Ik heb al mijn vrienden Beauty Beyond aangeboden en zou nooit naar iemand anders gaan. Johanna is niet alleen een goede schoonheidsspecialist, maar ook een zeer zorgzame vrouw.”

Geartsje

Rimpels zijn flink verminderd

“Ik heb mijn gezicht laten behandelen en ik ben erg blij met de resultaten. Wat vinden jullie ervan? Mijn huid voelt glad aan en mijn rimpels zijn flink verminderd. De behandeling duurde ongeveer een uur en was niet pijnlijk… dikke 10.”

Janelle

Hoe werkt Tixel?

De Tixel Treatment werkt volgens een nieuw concept, genaamd thermo-mechanische ablatie. Dit houdt in dat de huid voor een fractie van een seconde wordt aangeraakt door een warm titanium behandelkopje. Deze aanraking activeert het natuurlijke genezingsproces, waarbij collageen en elastine aangemaakt worden om de huid opnieuw stevig en glad te maken. Omdat de Tixel Treatment de epidermis minimaal belast in vergelijking met vergelijkbare behandelingen, is de hersteltijd slechts 4 tot 6 dagen. Daarnaast is het risico op bijwerkingen nihil. De fantastische resultaten zijn niet alleen snel, maar ook langdurig zichtbaar.